Mitől Pécsi egy kesztyű?

Mitől “Pécsi” egy kesztyű?

Gyakran találkozunk ezzel a kérdéssel…sőt a legtöbben csodálkoznak azon, hogy Pécsen a mai napig gyártjuk ezeket a csodálatos termékeket. Miért KARMA Pécsi Kesztyű, kik vagyunk és mi motivál minket, mi az ami miatt azt érezzük, hogy a Pécsi Kesztyűnek van létjogosultsága a mai világban? Ezeket a kérdéseket válaszoljuk meg az alábbi videóban.

Ismerj meg minket

Fedezd fel

kollekciók

Vásárlóinkszolgálatában

Segítőkész ügyfélszolgálat

Nincs megbízható webáruház könnyen elérhető ügyfélszolgálat nélkül. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek Neked a választásban. Megrendelőink örömére a termékeket 1-2 napon belül kiszállítjuk.

Garancia

A megrendelt termékeket 30 napon belül bármikor, indok nélkül visszaküldheted, visszafizetjük az árát. Amennyiben azt tapasztalod, hogy nem megfelelő a méret, a szín vagy a modell, akkor 60 napon belül készséggel kicseréljük Neked.

Ingyenes szállítás

A KARMA Pécsi Kesztyűnél a kiszállítás minden esetben ingyenes. Nincs apróbetűs kivétel. A díjmentesség nem függ sem összegtől, sem súlytól, minden megrendelésre egyaránt vonatkozik. Élvezd az online vásárlás könnyedségét!

Többféle fizetési mód

A legtöbb internetes vásárló szereti saját, jól bevált fizetési módszerét használni. Webáruházunkban Te is otthon érezheted magad, hiszen fizethetsz bankkártyával, átutalással vagy utánvéttel, ahogy Neked szimpatikus.