" /> GINOP PROJEKT - KARMA Pécsi Kesztyű | Divat, Stílus, Eleganc

GINOP PROJEKT

 

GINOP-8.3.5-18/B

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Manual Divat Kft.

Hitelprogram célja: A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása.

Visszatérítendő hitel összege: 50.000.000 Ft.

Projekt befejezés dátuma: 2023.04.12


GINOP-8.3.5-18/B

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Manual Divat Kft.

A Hitelprogram célja, hogy támogassa a mikro-, kis- és középvállalkozások zavartalan likvid működését, az ehhez szükséges készletbeszerzések és működési költségek finanszírozása által.

Visszatérítendő hitel összege: 24.990.000 Ft.

Projekt befejezés dátuma: 2021.06.25


GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01374

INTEGRÁLT VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER BEVEZETÉSE A MANUAL DIVAT KFT.-NÉL

A szerződött támogatás összege: 15 642 000 Ft (40%)

A kölcsön összege: 19 552 500 Ft (50%)

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Megtörtént a szoftvermodulok bevezetése a Támogatói Okiratnak megfelelően.

Bevezetésre kerülő modulok:

Telepített: HRM, CRM, Gyártási modul, Beszerzés, logisztika, Mobil technika megoldás

Felhő modulok: Táv és csoportmunka modul, Webáruház, Munkafolyamat-irányítási rendszer, Elektronikus iratkezelés

A telepített modulok a megvalósítás helyszínén lévő szerverről működnek, a bérelt modulokat a szállító cég szervereiről működnek. A telepített moduloknál azért választottuk, hogy saját szerveren működjenek, mert érzékeny adatokat tárolnak és nem akartuk külső szolgáltatóra bízni őket, ilyenek például ügyfeleink és alkalmazottaink adatai, a gyártási adatok, a vezetői és egyéb működési riportok, statisztikákról, kontrolling adatokról. A felhő moduloknak azokat a rendszereket választottuk, melyek, mint a folyamatos törvényi megfelelőség miatt frissítenie kell a szolgáltatónak, vagy szeretnénk több hardverről, akár távolról, interneten keresztül elérni – webshop.

Beszerzés, logisztika modul rálát a központi adatbázisra, ezen keresztül végezzük a megrendelési folyamatokat. A munkafolyamat-irányítási rendszerben egyértelmű lesz a cégben a feladatkiosztás és annak ellenőrzése, a modullal a munkafolyamatokat automatizálhatjuk, az elvégzendő feladatok egy felületen elérhető lesz mindenki számára. Elektronikus dokumentumkezelő modul működése: Dokumentumok, számlák érkeztetése, iktatása. Jogosultsági szintek létrehozása. A CRM szoftver célja, hogy jelenlegi és potenciális ügyfelekkel kapcsolatos információkat tároljon. A HRM modulban egy helyen tudjuk tárolni munkavállalóink adatait. A gyártási modullal kiváltjuk meglévő termelési rendszerünket és excell tábláinkat egy mindenben részünkre személyre szabott rendszerre. A munkafolyamat-irányítási rendszerben egyértelmű lesz a cégben a feladatkiosztás és annak ellenőrzése, a modullal a munkafolyamatokat automatizálhatjuk, az elvégzendő feladatok egy felületen elérhető lesz mindenki számára. Elektronikus dokumentumkezelő modul működése: Dokumentumok, számlák érkeztetése, iktatása.

Az új webshoppal és fizetési megoldással célunk egy a keresőmotoroknak jobban megfelelni tudó portál létrehozása. Az rendszer hozzájárul cégünk versenyképességének növeléséhez, költséghatékony, gyors és pontos feladat ellátáshoz, így a működés hatékonyságának növeléséhez.

 

A projekt befejezési dátuma: 2020.12.17

A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01374


PROJEKTINFORMÁCIÓK

GINOP-1.2.14-20-2021-00060

 

2022.05.31.

 

A Manual Divat Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése

 

  • a kedvezményezett neve: Manual Divat Kft.
  • a projekt címe: A Manual Divat Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése
  • elszámolható összköltség: 150.051.376,- Ft
  • vissza nem térítendő támogatás összege: 105.035.963,- Ft
  • a támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalmának bemutatása:

 

Jelen projekt keretében cégünk saját tulajdonú ingatlan épületének korszerűsítését és kesztyűgyártásunk alapjainak modernizációját valósítottuk meg. A hőszigetelés, a nyílászárócsere, a fűtés, és világításkorszerűsítés mind hozzájárulnak a kedvezőbb rezsiköltségek eléréséhez, valamint a gyártásban tevékenykedő kollégák komfortosabb munkavégzéséhez. A beszerzett hímzőgéppel termékeinket egyedi jelzéssekkel tudjuk ellátni, így nincs szükség külső beszállítóra. Korábban kézi technikával születtek meg a gyártásban szükséges szabászati és varrodai sablonok, az új, egyedi szoftver beszerzésével jelentősen felgyorsult ezt a folyamat. Egy új technológiai katalógus és egy új szerkesztő felület létrehozásával korszerűsítettük műszaki tervezésünket. Az új scanerrel ebbe a rendszerbe tudjuk felvinni a megszerkesztett sablonokat. A megvalósult webáruház promóciókkal, termékfotózással, grafikai tervezéssel, webáruházunk új alapokra való áthelyezését szeretnénk elérni. A beruházással növelni szeretnénk értékesítésünket, piaci részesedésünket, hogy munkavállalóinkat hosszútávon, megfelelő bérszínvonalon foglalkoztatni tudjuk.

  • a projekt befejezési dátuma: 2022. május 31.
  • a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00060

 


GINOP-6.1.6-17-2018-01192

Kedvezményezett neve:  Manual Divat Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Humánerőforrás fejlesztés a Manuál Divat Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 16 525 000

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

Projekt azonosítószáma: GINOP-6.1.6-17-2018-01192

A  projekt tartalmának bemutatása:

 

Vállalkozásunk jelen projekt keretében 32 fő munkavállaló képzését valósította meg. A munkavállalók közül 15 fő hátrányos helyzetű munkavállaló.  A projekt során a következő képzések kerülnek megvalósításra:

– Hatékony üzleti kommunikáció

– Projektmenedzsment képzés

– Együttműködés és időgazdálkodás

– Vezetői hatékonyság fejlesztése

– Iker1

– Stresszmentes együttműködés

– Hatékony munkavégzés

– Lean menagement alapképzés

A képzések segítségével munkavállalóink kompetenciája, informatikai tudása növekedett, együttműködési képességük erősödött, kommunikációs képességük fejlődött mind egymás mind az ügyfelek tekintetében.

 

A  projekt befejezési dátuma: 2021.04.30